annonce 1
annonce 2
annonce 3
Fekeyboard

Forklaringer på ting

Officielle forklaringer på ting!

Metaltræthed

Metaltræthed det er hvis man fx arbejder i en jernmine og er træt af at være der.

Iltmangel

Iltmangel er hvis man f.eks mangler ilt, og der er udbud og efterspørsel på det. så er det slut med at trække vejret billigt, og ilt-fattig mad hvis man ikke får nok viltamin ilt, altså i ilten, så kan der være mangel på det, ligesom i 80'erne, hvor der var mangel på billige ludere, og Søren Sømand pålæg, så manglede det

Kolostomiposer

Kolostomiposer, er poser man skider i hvis ens røv ikke virker. Jeg bruger min kolostomipose til at have mine dagligvarer i når jeg handler, fordi min røv virker, og fordi poserne i Føtex er dyre og fordi man ikke kan bruge dem til at skide i hvis ens røv går i stykker.

Kronhjort

Kronhjort er fx hvis man kører 140 km/t på en vej og pludselig står der et dyr som man rammer. Så kører man hurtigt væk fra stedet så ingen ser det.

Det er kronhjort.

 

Husdyr

Husdyr er hvis man ikke har noget mælk, så har man en f.eks en ko istedet, eller en ged, eller en væsel, så kan man få væselmælk. Husdyr kan osse være en lokalpolitiker, de laver lokalpolitker-mælk og uld, til tøj f.eks, og rødvin til ostebordet.

 

Alderdom

Alderdom. Der er hvis man fx stjæler en pung op af tasken på en dame. Og dermed har man hurtige 1.000 kr. Og hvis hun så er gammel. Så er det alderdom.

Høreapparat

Høreapparat. Det er hvis man fx smækker en flad hånd ind i en persons øre så det ikke virker. Så er det måske høreapparat det skal på... eller til.

Sygehuse

Sygehuse er steder hvor man kan få behandling hvis man er syg.
Man kan osse få gratis medicin hvis man går rundt og stjæler fra skabene

Lastbiler

Lastbiler er store køretøjer som fragter gods over lange afstande, f.eks cigaretter fra tyskland, eller næsehorn fra zoologisk have. Lastbiler bruges ofte hvis man har for meget af noget, og gerne vil ha' kørt det væk, f.eks lig, eller parkeringsbøder.

Jeg hørte en lastbil køre forbi min lejlighed i går, den kørte sikkert med lig

Rullestol

Rullestol er en stol med hjul, som mennesker der ikke kan gå bruger til at komme omkring i, f.eks hvis de skal på toilet og de ikke kan gå, så kan de køre derud i deres rullestol, og det er sgu da klart at de ikke kan gå hvis de har siddet i en rullestol hele deres liv.

Ekspropriation

Ekspropriation: Når man er så mange om at stjæle noget, at det bliver lovligt

Gæst

En gæst er en person der kommer et sted hvor han egentlig ikke hører til. 

Vi er allesammen gæster en gang imellem, og som gæst er jeg højtråbende og tyvagtig, folk vil tit gerne ha' at jeg forsvinder hurtigst muligt

Avis

En avis er lavet af mange stykker papir, med vigtige ting på. De bedste aviser kan trækkes i blå automater døgnet rundt. Hvis man er meget flittig, kan man undgå at betale for avisen ved at brænde hul i den lille rude med en lighter, og hive avisen ud helt gratis.

Guld

Guld skinner og er tunger end de fleste andre ting. F.eks er det tungere end Allan Simonsen. Hvis jeg havde for 1000000 kr. guld var jeg rig.

Mæt

Mæt eller "jeg er mæt". Eller "Er du mæt?". Mæt er hvis man har spist 4 menuer på Burger king efter en hård bytur.

Ungdom

Ungdom er hvis man ryger en smøg, men ingen må se det og man har drukket ½ øl og er stiv og ikke kan få den op at stå.

Glarmester

Fx Åhh nej en af ruderne i min voksen-magasin-automat er knækket, der skal sættes en ny rude i inden for 40 minutter ellers er det gratis. Det er Glasmester (Denne forklaring er Sponsoreret af Silkeborg Voksen Automat Service )

Pony

Pony er når man står og skal bruge en stor hest fx til et ridder-stævne, men man kun har en lille hest eller ingen. De fleste foretrækker ingen så, da det performer bedre end pony.

Brugsen

Brugsen er hvis man er blevet knaldet tilstrækkeligt mange gange for tyveri og er blevet varetægtsfængslet. Så har man været i Brugsen.

Bogbus

Bogbus er når du hamrer over for rødt i yderområderne omkring de størrer byer, og smadrer ind i et køretøj og det så vælter ud med dårlige bøger, som du nu ikke længere må låne fordi der var rødt - Det er bogbus

Bankospil

Bankospil er
1.
når du kommer hjem med 1 flaske vin, 1 bruse-hoved, 1 gavekort på 30 kroner til en lokal mekaniker og lugten af tobak på tøjet, og slim i halsen fra smøger.

2.
Hvis der så samtidig med bliver grint næsten hver gang et nummer bliver råbt op, og 4-5 personer kommer med sjofle hentydninger til numrene, så er det bankospil.

paragraf 2 er det der skiller bankospil fra bingospil, samt de er man ofte har købt 50-250 plader at holde styr på i bingo

Erotik

Erotik er hvis de 4-5 aller aller værste sider i et voksenblad, er faldet ud. Så er der kun erotik tilbage.

Vaskepulver

Vaskepulver er hvis du bliver knaldet i en razzia for narkobesiddelse, men senere bliver løsladt. Så havde du bare vaskepulver i en pose.

Ornitologi

Ornitologi er hvis man har drukket så meget til en fest at man er røget i hegnet. Når man så vågner om morgenen, så kigger man lige hurtigt op og ser en fugl. Så er der tale om Ornitologi.

Hvis man falder igen fordi man er vågnet for tidligt, og så ser en fugl til, har man det der kaldes "en god ornitolog dag"

Værktøj

Værktøj det er hvis du har haft indbrud, og i vrede kaster en svensknøgle igennem en rude. Så har du brugt værktøj.

Rumskib

"Jeg flyver i rumskib" eller "se mormor! nu vælter dit rumskib".

Rumskibe er gamle skibe der er bygget om til at kunne klare sig i rummet.

Kaptajner har ofte skiftet papegøjen på skulderen ud med en mere moderne bjørn.

Gruppepres

Hvis 1 person presser en hel gruppe personer til at gøre noget de helst ikke vil, er de udsat for gruppepres.

Knallert

Knallert. Føj en lorte "knallert" eller hold kæft den larmer den "knallert".

Knallert er hvis gamle mænd bliver knaldet for spritkørsel. Så prøver de at imponere - og komme i seng med - de unge piger til teori-undervisning til bil-kørekort. Når de så berusede skal hjem fra undervisning, så er det på knallert

Sovs

Sovs er når man ikke kan lide kartofler. Så hælder man en fedtet væske over kartoflerne. Det er kartofler. ...eller Sovs.